Skip to content

Mobil mentor központ

A Supernova Intertrans nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a legfiatalabb generációnak is lehetőséget biztosítson a szakma megismerésére és elsajátítására, hiszen ők képezik a jövő munkaerőpiacának alapját. A Supernova Intertrans küldetése, hogy felkeltése bennük a szakma iránti érdeklődést és elkötelezettséget, ezért számos szakmai bemutatót és nyílt napot is szervez számukra.

A Supernova Intertrans fiatal- és pályakezdő sofőr kollégáit nem csupán a szakmai Mentor Programja segíti az útjukban, hanem az által képviselt szemléletmód átadásával is. Vezetéstechnikától kezdve a biztonságos, környezetkímélő járművezetésig minden alapot megkapnak és ezt követően is számíthatnak a támogatásra. Rendszeres visszajelzést kapnak a munkájáról, így folyamatos fejlődésre, előrelépésre és tanulásra ösztönözve. Ennek eredményeként aktív részesei lesznek cég környezetvédelmi és fenntarthatósági törekvéseinek is.

Tanulj

a legjobbaktól

Az új sofőrjeink, miután megszerezték a kötelező jogosítványokat és vizsgákat, a mentor kamion vezetésével töltik az első és legfontosabb időszakot, a betanulási időszakot. Ebben az időszakban részt vesznek teher- és áruszállításokban, valamint ügyfeleink igényeinek maximális kiszolgálásában, miközben elsajátítják a nyerges vontatók biztonságos kezelését valamint megtanulhatják, hogyan tudnak gondoskodni a kamionokról és rakományaikról. 

Emellett lehetőségük van, hogy fejlesszék tudásukat a biztonságos és környezettudatos vezetési technikák terén, valamint megtanulják az egyensúly megteremtését az út és a magánélet között. De mindez csak a kezdet.

Sofőr Mentor Programunk révén lehetőségünk nyílik segíteni az új generációnak, azoknak a gépjárművezetőknek, akik ezt a szakmát választják, hogy tehetségesek és magabiztosak legyenek, miközben teljesítjük ügyfeleink felé tett ígéreteinket is. A Supernova Intertransnál már az első naptól kezdve a biztonságra helyezzük a hangsúlyt, és ez az elkötelezettség mindenkire kiterjed, aki velünk osztja meg ezt az utat.

Mit jelent Supernova Mentornak lenni?

A Supernova Mentornak lenni nem csupán azt jelenti, hogy a legjobb sofőrnek vagy tanárnak kell lenni. Ez egy hatalmas felelősség, amikor egy ilyen összetett szakmát tanítunk egy teljesen új generációnak. Nemcsak a tudásunkat osztjuk meg velük, hanem a szakma iránti hozzáállásunkat is átadjuk. A „feladatunk” nem ér véget a mentorált mellett, amikor fizikailag már nincs velünk. Amikor „kirepül” mellőlünk a junior gépkocsivezető kolléga, a mi feladatunk folytatódik, amíg teljesen önállóan és magabiztosan nem tudja ellátni a szakmához kapcsolódó komplex feladatokat.

Tudjuk, hogy ezek nemcsak a balesetmentes, környezettudatos vezetést jelentik. A kamionos szakma oldaláról nézve pedig nagy felelősséget jelent, hogy az „újoncok” mellettünk döntenek az életük ezen szakmára szentelésekor. Ezért mentorként mindig a legjobbat kell nyújtanunk, mert sok múlik rajtunk.

A Supernovánál elkötelezettek vagyunk egy olyan befogadó kultúra kialakítása mellett, amely minden szinten kiaknázza a sokszínűséget. Célunk, hogy a #supernova egy olyan hely legyen, ahol minden egyén képes kihasználni saját egyediségét a mindennapi munkavégzés során, és ezáltal a lehető legjobbat nyújtani.

Hiszünk abban, hogy a sokszínűség előmozdítása a munkahelyi környezetben nemcsak jobb döntéseket és innovációt eredményez, hanem hozzájárul a jobb üzleti teljesítményhez is.

Mit tartasz a legnagyobb kihívásnak, mint mentor?

„Erre szerintem egyszerű a válasz. A türelem és az alkalmazkodás. Hiszen számunkra teljesen idegen emberek ülnek be mellénk és őket kell a szakmára felkészíteni, amennyire csak lehet egy adott időn belül. Tehát türelemből nagyon soknak kell lenni, mivel gyakori a teljesen kezdő nullkilométeres, nulla tapasztalattal rendelkező újonc. Az alkalmazkodás, ami szintén sarkos pont lehet sokak számára. Hiszen elég kicsi helyen osztozunk ketten munkában-pihenésben néhány hétig”.
Richárd
Supernova Mentor

Nézd meg, mit mond néhány mentorunk és mentoráltunk a Supernova Intertransnál szerzett tapasztalataikról!

“Hogy egy nő képes-e rá? Naná, hogy az! Nagyon sokszor szembe találom magam az emberek kételyeivel, de amíg hiszek magamban, addig ezzel a szűnni nem akaró lelkesedéssel fogom ezt a szakmát csinálni. Egy álmom vált valóra. Amikor elkezdtem, fogalmam sem volt arról, hogy egy olyan világba fogok csöppenni amiből nem tudok és nem is akarok kiszakadni… Minden kihívásával és megpróbáltatásával akarom ezt! Emberek tucatjai élik úgy a mindennapjaikat, hogy fogalmuk sincs mit akarnak az élettől, és ez persze nem az ő hibájuk, hiszen nagyon sokáig én sem tudtam mi az amit igazán szeretnék… Ma már tudom: 5 tengelyt”
Karina
mentorált
“Mikor fekeresteml Zsoltot és kértem a véleményét egy oldalon - akkor még nem tudtam, hogy a Supernovánál dolgozik és azt sem, hogy Mentor… nagyon segítőkész volt mindenben. Mikor elmentem a Supernovához interjúra, nagyon kedvesek és nyitottak voltak. Fel is vettek és most járt le a három hetes tanulójárat Zsolt Mentorral... Soha nem gondoltam, hogy ilyen szép helyekre elfogok jutni és hogy ilyen jó mentorra és cégre lelek. Már most úgy érzem megtaláltam a helyem, ahol úgy bánnak velem, mint egy kollégával - aki értékes. Köszönöm szépen a lehetőséget!”
Sándor
Mentorált

Jelentkezz hozzánk

Munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Élvonalban

Európa egyik legfiatalabb flottájával

Megnövelt hatékonyság. Egyedülálló kényelem
és példamutató megbízhatóság. Fenntartható üzleti modellünk segítségével értéket teremtünk. 

Kapcsolatfelvétel

Munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.