Stratégiai
együttműködés

Magyarország legnagyobb
vámszolgáltatójával.

supernova-kamion-hero-2-ROYALSPED
  • Kövess minket

Együtt a célig

A ROYAL SPED Zrt. Magyarország legnagyobb vámszolgáltatója, közel három évtizedes tapasztalattal. Fennállásuk közel 30 éve alatt számos piaci kihívással szembesültek.
supernova-royalsped-thmb

Az indulás éveiben a fő tevékenységük a Magyarországon belüli árutovábbításra korlátozódott. Ez a későbbiekben Európa más részeire is kiterjedt, bekapcsolódtak a közösségi/uniós árutovábbításba. Az alaptevékenységük pedig manapság a szabad forgalomba bocsátásokkal, a kiviteli vámkezelésekkel, a gazdasági és különleges vámeljárásokkal, az e-útdíj valamint az e-matrica értékesítéssel is kibővült.
Magukkal szemben kezdettől azt az elvárást fogalmazták meg, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsanak ügyfeleiknek és partnereiknek, amelyek révén a vámmal kapcsolatos kötelezettségeik szinte észrevétlenül teljesülnek. Hídszerepét kívánják betölteni a hatóságok és ügyfeleik között, annak érdekében, hogy megbízóik is tisztában legyenek a jogszabályokkal, a hatóságok pedig megértsék ügyfeleik igényeit.

Alapfilozófiájuk, hogy minden problémára van megoldás, amit a lehető legrövidebb idő alatt igyekeznek megtalálni. Így ha hozzájuk fordul, nem kell tovább keresgélnie.

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon és kérjen árajánlatot.
info@supernova.bilk.hu