Skip to content

Fedezd fel a logisztika világának végtelen lehetőségeit!

Találd meg azt a területet, ahol képességeid kibontakozhatnak, és fejlődhetsz. Csatlakozz egy olyan csapathoz, amely sikerre és haladásra ösztönöz.

Csatlakozz hozzánk!

Nemzetközi tehergépjármű vezető

Nálunk nemcsak egy munkahelyet találsz, hanem egy közösséget, ahol mindenki támogatja és segíti egymást a kitűzött célok elérésében. 

Meggyőződésünk, hogy a közös munka és az egymásra való építkezés segít abban, hogy mindenki a legjobb önmagát hozza ki a mindennapokban.

Az innováció és a kreativitás az alapját képezik tevékenységünknek, és mindig nyitottak vagyunk az új ötletek és megoldások iránt. 

A nálunk dolgozók számára folyamatosan biztosítjuk a fejlődési lehetőségeket, tréningeket és mentorálást, hogy mindenki szakmailag és személyesen is fejlődhessen.

Nemzetközi tehergépjármű vezető

Számít a biztos jövedelem, a stabilitás és a tervezhetőség számodra? Akkor ne habozz csatlakozni #supernova csapatához!

ECO Driver

A nehéz tehergépjárművek által okozott CO2-kibocsátás jelentős részt tesz ki az Európai Unió közúti közlekedésének összkibocsátásából és ez az arány eddig sajnos évről évre mindig csak növekedett.

Alvállakozói program

A Supernova Intertrans alvállalkozói programja keretében valósítja meg azon elképzelését, amellyel a magyar szállítmányozó cégek közös érdekeken alapuló kooperációjával, egy innovatív ...

Nova Assist

A Supernova Intertransnál minden tevékenységünket a fenntartható jövőkép iránti elkötelezettség motiválja. Új beruházásaink és hosszú távú vállalati stratégiánk középpontjában ...

Mentor Program

A Supernova Intertrans nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a legfiatalabb generációnak is lehetőséget biztosítson a szakma megismerésére és elsajátítására, hiszen ők képezik a jövő ...

Női kamionsofőrök

Miért lehet a nők számára a logisztika valamint a nemzetközi fuvarozás a tökéletes karrier? Egyre több nő ugrik fejest a logisztika világába és egyre többször látni a nőket ...

Élvonalban

Európa egyik legfiatalabb flottájával

Megnövelt hatékonyság. Egyedülálló kényelem
és példamutató megbízhatóság. Fenntartható üzleti modellünk segítségével értéket teremtünk. 

Kapcsolatfelvétel

Munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.