Skip to content

ECO Driver Program

A nehéz tehergépjárművek által okozott CO2-kibocsátás jelentős részt tesz ki az Európai Unió közúti közlekedésének összkibocsátásából és ez az arány eddig sajnos évről évre mindig csak növekedett.

Az EU válaszul szigorú szabályozást vezetett be a közúti fuvarozási szektorban a CO2-kibocsátás csökkentése érdekében. 

Cél az, hogy a közúti közlekedésből származó CO2-kibocsátást jelentősen csökkentsék a következő évek során, és ehhez szigorú kibocsátási célokat határoztak meg a közúti járművek gyártóinak és üzemeltetőinek. 

Azoknak a vállalatoknak, amelyek nem tudják teljesíteni ezeket a célokat, szankciókkal kell számolniuk. Így a zöldebb gondolkodásmód nem csak a jövő generációjára lesz hatással, hanem kifizetődővé is válik.

A Supernova Intertrans szemlélete szerint a modern járműflotta csupán egy jó kiindulási alapot biztosít a fenntarthatóbb jövő felé vezető úton. Azonban ez az út csak akkor lehet valóban hatékony, ha a háttér- és technikai személyzet, valamint a sofőrállomány is maximálisan megismeri és alkalmazza a legújabb technológiákat, és elsajátítja a járművek hatékony kezelését és használatát. Ennek érdekében a Supernova Intertrans elindította az Nova Assist ECO-programját, melynek célja a környezetvédelmi és fenntarthatósági célok elérése, valamint a gazdaságosabb fuvarozás elősegítése. 

Ez a program minden gépjárművezető számára lehetőséget biztosít arra, hogy még jobb és zöldebb módon végezze munkáját. A vállalat nemcsak a balesetmentesen közlekedő sofőröket értékeli kiemelkedően, hanem azokat is, akik a lehető legkevésbé terhelik környezetünket.

Kapcsolatfelvétel

Munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Élvonalban

Európa egyik legfiatalabb flottájával

Megnövelt hatékonyság. Egyedülálló kényelem
és példamutató megbízhatóság. Fenntartható üzleti modellünk segítségével értéket teremtünk. 

Kapcsolatfelvétel

Munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.