Skip to content

Nemzetközi Közúti Árufuvarozás

Egyedülálló Megoldások, Fenntartható Eredmények

Az árufuvarozásban rejlő lehetőségek kiaknázása és a fenntarthatóság iránti elkötelezettségünk új szintre emelése vezet minket a teljesítménycentrikusság, professzionalizmus és példamutató megbízhatóság terén.

Üzleti modellünk alapján értéket teremtünk partnereink számára, miközben figyelemmel kísérjük és reagálunk az árufuvarozás dinamikus változásaira.

Legfőbb piacaink közé tartoznak Németország, Benelux államok, Magyarország, Franciaország, Anglia, Olaszország, Svédország, Spanyolország, Csehország, Ausztria és Szlovákia. Kiterjedt hálózatunk és tapasztalt csapatunk segítségével biztosítjuk, hogy az áruk gyorsan, hatékonyan és biztonságosan érkezzenek célállomásukra.

Szolgáltatásaink és elkötelezettségünk
Napi szinten 100 rendelést kapunk, melyeknek több mint 65%-a hűséges szerződött partnereinktől érkezik.

Az FTL (Full Truck Load) fuvarozás a fő profilunk, amelyet kiemelkedően magas színvonalon biztosítunk, így biztos lehet benne, hogy áruja a legjobb kezekben van.

Az általunk biztosított fuvarfeladatokat teljes körűen támogatjuk a nap 24 órájában elérhető ügyfélszolgálatunkkal, így a nap bármely szakaszában számíthat a támogatásunkra, hogy a fuvarfeladatok zökkenőmentesen és hatékonyan valósuljanak meg. 

Célunk, hogy ügyfeleink számára mindig a legoptimálisabb és legköltséghatékonyabb fuvarozási megoldást nyújtsuk, legyen az folyamatos vagy eseti jellegű.

Rendelkezünk a szükséges biztosításokkal és engedélyekkel annak érdekében, hogy ügyfeleinknek teljes biztonságot nyújtsunk fuvarozási szolgáltatásaink során.

Ha további információra van szüksége vagy egyedi ajánlatot szeretne kérni, forduljon hozzánk bizalommal! Legyen a Supernova az Ön partner a nemzetközi árufuvarozás terén.

Élvonalban

Európa egyik legfiatalabb flottájával

Megnövelt hatékonyság. Egyedülálló kényelem
és példamutató megbízhatóság. Fenntartható üzleti modellünk segítségével értéket teremtünk. 

Kapcsolatfelvétel

Munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvétel

Munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.