Skip to content

Nova Assist

A Supernova Intertransnál minden tevékenységünket a fenntartható jövőkép iránti elkötelezettség motiválja. Új beruházásaink és hosszú távú vállalati stratégiánk középpontjában egy CO2-pozitív, környezetbarát gondolkodásmód áll.

A Supernova Intertrans meggyőződése, hogy a modern járműflotta csak egy kiindulási pont a fenntarthatóbb jövő felé vezető úton, amelynek kulcsfontosságú elemei a sofőrállomány és a technikai személyzet. Ezért a vállalat létrehozta az NovaAssist ECO-programot, melynek célja a környezetvédelem, a fenntarthatóság elősegítése és a gazdaságosabb fuvarozás támogatása.

Ennek jegyében, mint Magyarország 3. legnagyobb saját flottával rendelkező nemzetközi közúti árufuvarozó vállalata, kiemelt hangsúlyt fektetünk az eco flottánk fejlesztésére és bővítésére, hogy elősegítsük a zöldebb távolsági fuvarozás elterjedését.

NovaAssist ECO-programról

A Supernova Intertrans nem csupán a járműtendereinél fektet nagy hangsúlyt arra, hogy olyan lehetőségeket válasszon, amelyek alacsonyabb üzemeltetési költségekkel és csökkenő károsanyagkibocsátással járnak, hanem a gépkocsivezetők vezetéstechnikai oktatására is kiemelt figyelmet fordít.

A Supernova Intertrans elkötelezett amellett, hogy járművezetőinek a lehető legmagasabb szintű képzést biztosítsa, különös figyelmet fordítva a vezetéstechnikai ismeretek fejlesztésére. Az új járművek átvételekor kiemelt fontosságú számunkra, hogy azok használatát oktatással kezdjük meg. Csak így lehetünk biztosak abban, hogy sofőrünk hatékonyan, üzemanyag-takarékosan, biztonságosan és környezetbarát módon tudja működtetni járművét.

Ehhez a célhoz felhasználjuk a saját oktatóink mellett a partnereink professzionális technikai és oktatási kapacitásait is. Supernova Intertrans teljes flottáját felügyelő vezetéstechnikai oktatókatt alkalmazunk, hogy biztosíthassuk az optimális üzemeltetést és a folyamatos fejlődést a vezetés területén. 

Ez a megközelítés garantálja, hogy sofőrünk mindig a legjobb tudással és gyakorlattal rendelkezzen, és képes legyen kezelni a legkülönfélébb helyzeteket az úton, az üzemanyag-takarékosságtól a biztonságos vezetésig, mindig figyelembe véve környezetünk védelmét is.

Jelentkezz hozzánk

Munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Élvonalban

Európa egyik legfiatalabb flottájával

Megnövelt hatékonyság. Egyedülálló kényelem
és példamutató megbízhatóság. Fenntartható üzleti modellünk segítségével értéket teremtünk. 

Kapcsolatfelvétel

Munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.