Flotta

Fenntartható üzleti modellünk segítségével értéket teremtünk. A fiatal flotta nem csak költséghatékonyságot eredményez illetve jobban teljesíti, hanem egy környezetbarát megoldást is kínál a távolsági fuvarozás terén.

  • Kövess minket
supernova-mountain

Supernova Flotta

Európa egyik legfiatalabb flottájával az élvonalban. 200 saját tulajdonú és további 30 db szerelvényből álló minősített alvállalkozói flotta egyedülálló fuvarkapacitást és rugalmasságot biztosít. A gépjárműparkot EURO 6 környezetvédelmi besorolású, 2 éves átlagéletkorú nyergesvontatók alkotják.

A modern, fiatal flottával gépkocsivezetőinket maximálisan biztonságban tudhatjuk nem beszélve
a munkavégzés komfortjáról. A kényelem több mint csupán luxus. A kényelem a mi válaszunk arra, hogy kollégáink a legfontosabbak. Így teremtünk kellemes munka- és vezetési körülményeket számukra, hogy
a legjobbat tudjuk biztosítani nekik nap mint nap.

Mercedes Actros

Európa egyik legfiatalabb flottájával az élvonalban. 130 db Volvo FH 500 Globetrotter XL mega Dynafleet -tel és a 70 db Mercedes Actros Low Liner nyerges vontató TomTom-mal, FleetBoarddal felszerelve. 230 darab Schmitz pótkocsi XL minősítéssel, CargoBull Trailer Connect-tel ellátva. Készen áll, hogy újraírja a szabványokat. Megnövelt hatékonyság. Egyedülálló kényelem és példamutató megbízhatóság

Mercedes Actros

Biztonság

Mercedes Actros biztonsági felszereltség, amelynek része az Active Brake Assist, a Stabilitásszabályzó asszisztens, a Sávtartó asszisztens, az Éberségfigyelő asszisztens és a Follow-me-Home-világítás.

Még nagyobb biztonság az automatikus távolsági/tompított és kanyarfényszóróknak, a LED-es nappali menetfénynekés a LED-es hátsó lámpáknak köszönhetően.

Kényelem

Active Drive Assist a menetkényelem növelése, valamint a magas fokú hatékonyság érdekében. Távolságtartó asszisztens stop-and-go funkcióval, Active Brake Assist 5, kanyarodásasszisztens, táblafelismerő asszisztens, elektronikus rögzítőfék, pótkocsi stabilitásszabályzó asszisztens, MirrorCam a jobb látásért hátrafelé és a nagyobb biztonság érdekében.

Komfort, újragondolva Az új Actros az olyan fogalmaknak, mint mozgásszabadság és atmoszféra egészen sajátságos jelentést kölcsönöz, anélkül, hogy ennek során a sofőrök mindennapjait szem elől tévesztené. A vezető hatékonyságának növelése és a fáradás csökkentése érdekében ismét újradefiniáltuk a kényelmet.

Volvo FH 500

Az úton töltött élethez olyan teherautó szükséges, amely biztonságot és kényelmet biztosít még a leghosszabb szakaszokon is. A Volvo FH a távolsági fuvarozás ikonja, amely optimalizálja az üzemidőt és az üzemanyag-
hatékonyságot I-Save segítségével, ráadásul kiemelkedő vezetői környezetet kínál.

A GLOBETROTTER fülke koncepciója hogy kényelmesebbé és biztonságosabbá tegye az utakon töltött életet , kényelmes alvóhelyekkel és rengeteg ötletes tárolóhellyel rendelkezik mindenhez, amire csak szükség lehet útközben.

Volvo FH 500

Stabilitás és biztonság

Tökéletes stabilitás, maximális irányíthatóság kis sebességnél és az izmai tehermentesítése. A Volvo Dinamikus Kormányzás segít megakadályozni a megcsúszást és az akaraton kívüli sávelhagyást, lehetővé teszi a kormányzás egyedi beállításait, illetve akár még a kormányzás távoli vezérlését is. Kétkörös akkumulátorrendszer, amely úgy biztosít kiemelkedő fedélzeti kényelmet , hogy nem veszélyezteti a másnap reggeli indíthatóságot. Volvo ütközésveszély észlelése esetén intuitív Ütközésfigyelmeztetés rendszere a szélvédőre vetített fényjelzéssel figyelmezteti a gépjárművezetőt, A Vészfékrendszer pedig automatikusan működésbe lép, jelentősen csökkentve a súlyos sérülések kockázatát ezzel a VOLVO FH egyik legbiztonságosabb teherautó.

supernova-transport

A jövő a csapatban rejlik

A Supernova Intertransnál egy fenntartható vállalat részévé válhatsz és munkáddal egy dinamikusan fejlődő, stabil cég hírnevéhez járulhatsz hozzá. Ha szeretnél szakmailag fejlődni és új feladatköröket megismerni akkor csatlakozz hozzánk!

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon és kérjen árajánlatot.
info@supernova.bilk.hu