Soha
nem állunk meg

Partnereinknek dedikált flottamenedzsert, értékesítési képviselőt, diszpécsert, támogató személyzetet és dedikált operátorokat biztosítunk, akik elérhetők a hét minden napján, a zökkenőmentes és rugalmas működés biztosítása érdekében, így stabilabb és megbízhatóbb kapacitást, magasabb színvonalú szolgáltatást tudunk kínálni.

supernova-kamion-hero-2
  • Kövess minket

Európai jelenlét

Küldetésünk, hogy magas színvonalon kiszolgáljuk és szakértelmünkkel támogassuk Ügyfelelinket nemzetközi fuvarozási feladatokban. Folyamatosan törekszünk a megújulásra, a magas szintű szolgáltatásra, így elérve Ügyfeleink elégedettségét és együttműködésünk további erősödését.

A Supernova Intertrans csapatával azon dolgozunk nap mint nap, hogy Ügyfeleink igényeit az elvárásoknak megfelelően teljesítsük. Tapasztalt gépkocsivezetői, fuvarozási, pénzügyi és kereskedelmi csapatunk évtizedes szakmai tapasztalattal áll rendelkezésre a nap 24 órájában.

Gépjárműveink évente
több mint 30 millió kilométert
tesznek meg Európa-szerte.

Heti kapacitás

Megnövelt hatékonyság. Egyedülálló kényelem és példamutató megbízhatóság.

A Supernova Intertrans Kft. több mint 270 db  XL minősített Mega pótkocsi szerelvénnyel és évtizedes szakmai tapasztalattal áll ügyfelei rendelkezésére Európa szerte.

Fenntartható üzleti modellünk segítségével értéket teremtünk. A fiatal flotta nem csak költséghatékonyságot eredményez illetve jobban teljesíti, hanem egy környezetbarát megoldást is kínál a távolsági fuvarozás terén.

Legfőbb piacaink Németország, Benelux államok, Franciaország, Anglia, Olaszország, Svédország, Spanyolország, Csehország, Ausztria, Szlovákia és Magyarország.

Vevőink maximális igényeinek teljesítése érdekében rugalmas és költséghatékony megoldásokat dolgozunk ki, legyen szó folyamatos, vagy akár eseti fuvarozási megoldásról. Cégünk rendelkezik minden szükséges biztosítással, engedélyekkel és minősítésekkel, melyek elengedhetetlenek a nemzetközi szállítások folyamán. Nagy értékű áruk szállítása esetén 0-24 órás flottakövetéssel és kiemelt gépkocsivezetői támogatással biztosítjuk a zavartalan végrehajtást. Igény esetén ROLA illetve RORO megoldásokat is biztosítani tudunk.

Ausztria
30%
Belgium
10%
Csehország
20%
Németország
70%
Spanyolország
10%
Franciaország
40%
Nagy-Britannia
60%
Magyarország
90%
Olaszország
30%
Hollandia
10%
Svédország
15%
Szlovákia
30%

Ajánlatkérés

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon és kérjen árajánlatot.
info@supernova.bilk.hu