Skip to content

Európai Jelenlét

Küldetésünk, hogy magas színvonalon szolgáljuk ki és szakértelmünkkel támogassuk ügyfeleinket nemzetközi fuvarozási feladatokban.

Partnereinknek dedikált flottamenedzsereket, értékesítési képviselőket, di szpécsereket és támogató személyzetet biztosítunk, akik elérhetők a hét minden napján a zökkenőmentes együttműködés érdekében.

0 millió
Gépjárműveink évente több mint 30 millió kilométert tesznek meg Európa-szerte.

Nemzetközi Közúti Árufuvarozás

A Supernova Intertrans ma már egy több mint 225 vontatóegységből és több mint 320 pótkocsiból álló környezetbarát flottával rendelkezik.
 
A Európa egyik legfiatalabb, mindössze 1,4 éves átlagéletkorú – ezáltal a nemzetközi fuvarozásban az egyik legmodernebb, legkörnyezetkímélőbb – saját flottájával rendelkezik, ami egy jó kiindulási alapot biztosít egy fenntarthatóbb jövő felé.

Nemzetközi Közúti Árufuvarozás

A Supernova Intertrans csapata több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik, biztosítva a megbízhatóságot és hatékonyságot.

Legfőbb piacaink közé tartoznak Németország, Benelux államok,Magyarország, Franciaország, Anglia, Olaszország, Svédország, Spanyolország, Csehország, Ausztria, Szlovákia.

Rugalmas és költséghatékony megoldásokat kínálunk vevőink maximális igényeinek kielégítésére és ehhez rendelkezünk minden szükséges biztosítással és minősítéssel a nemzetközi valamint belföldi szállításokhoz.

Élvonalban

Európa egyik legfiatalabb flottájával

Megnövelt hatékonyság. Egyedülálló kényelem
és példamutató megbízhatóság. Fenntartható üzleti modellünk segítségével értéket teremtünk. 

Kapcsolatfelvétel

Munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvétel

Munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.