Skip to content

Egy sikeres ügyfélkapcsolat története

2022.12.20.

Közös utakon a Pappas Auto Magyarország és a Supernova Intertrans

Az autó vezetés élménye nem csak a személygépjármű vásárlás esetén kiemelendő manapság, hanem a tehergépjármű vezetők életében is jelentős szerepet kap. Ez a Pappas Auto Magyarország Kft. ügyfélkörében sincsen másképp. A megbízhatóság és a minőség jegyében, a Supernova Intertrans is tovább bővítette flottáját, 30 db új Mercedes-Benz Actrost szerzett be a Mercedes-Benz tehergépjárművek hivatalos magyarországi forgalmazójától. 

A Pappas Auto Magyarország Kft. a Mercedes-Benz márka hazai legnagyobb forgalmazójaként nemcsak a személygépjármű értékesítés esetén törekszik a prémium, exkluzív és minőségi ügyfélkiszolgálásra, hanem – a kezdetektől fogva – 1990-től, a tehergépjármű értékesítésben is a csillagos márka legfőbb irányelveit követi. Ennek is köszönhető, hogy a Pappas Auto életében a  2022-es év is kiemelkedően sikeres volt: idén közel 800 db Mercedes-Benz tehergépjárművet adtak el, amely az értékesítési számok tekintetében a harmadik legmagasabb a hazai piacon.

„Az elmúlt évek sikerei nem valósulhatnának meg olyan partnercégek nélkül, mint a Supernova Intertrans. Minden ügyfél esetén értékesítőink arra törekszenek, hogy a lehető legjobb kiszolgálásban és szakértelemben részesítsük vásárlóinkat. Azonban, ha a hasonló mentalitás és üzleti hozzáállás a másik félnél is jelen van, akkor biztosak lehetünk benne, hogy egy tartós és sikeres együttműködésnek lehetünk a részesei. A Supernova esetében erről van szó! Remélem, hogy sokáig vezet még a közös utunk” – mondta el Pais József, a Pappas Auto Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A Supernova Intertrans életében az alapításuk óta jelen van a Pappas Auto. A folyamatos növekedés a logisztikai vállalat működésében nagyon fontos szerepet játszik. A több évtizedes tapasztalattal rendelkezdő vállalat, a belföldi és külföldi közúti árufuvarozás-, a BILK-el kötött stratégiai partnerségének köszönhetően a raktárlogisztika- és a Royal Sped Zrt-vel folytatott közös munka eredményeként, a vámszolgáltatás területén nyújt komplex megoldásokat ügyfelei számára. 

A Pappas Auto és a Supernova Intertrans 2017 óta állnak partnerségi kapcsolatban, amelynek alapjait a vállalat vezetés közös értékei – úgy, mint a jó csapat ereje, az elhivatott ügyfélkiszolgálás, a megfelelő szakembergárda, valamint a kiváló ügyfélkapcsolatok – alkotják. A logisztikai vállalat tehergépjármű flottájának egy részét alapításuk óta Mercedes-Benz Actrosok alkotják, amelyek több mint 600.000 km feletti nemzetközi futásteljesítménnyel, – azaz a teljes tartási idejükben-  bizonyították a vállalat számára a hibátlan működést. Az elmúlt évek sikerei után 2022-ben a flotta bővítése is megkezdődött, hiszen a vállalat további 30 db 510LE-s motorral és kibővített, komfortos fülkekivitellel felszerelt Mercedes-Benz Actrost vásárolt a Pappas Auto-tól. 

„Sok szempontot kell figyelembe venni egy új tehergépjármű vásárlása során, de ha olyan jellemzőkkel rendelkezik egy vontató, mint az alacsony üzemanyagfogyasztás, gyári Fleetboard telematika, az erős újraértékesítési piac, a jól belakható, komfortos kabin, illetve az alacsony meghibásodási ráta, akkor biztosak lehetünk abban, hogy az üzemeltető és a gépkocsivezetők egyik kedvencévé fogja kinőni magát. Ez pontosan így történt nálunk az Actros modellel. Nagyon elégedettek vagyunk a járműveinkkel és persze a Pappas Auto elkötelezett és szakértői hozzáállásával, munkájával” – mondta el Veres Balázs a Supernova Intertrans ügyvezető igazgatója. 

A nehéz időkben…

A Supernova Intertrans Kft. tavaly példamutató összefogás élére állt egy SMA-1-es betegséggel diagnosztizált kisfiú érdekében. Erről és a

Zöldebb Nemzetközi Fuvarozás

A Supernova nem csupán nyitott, hanem elkötelezett az iránt, hogy flottája mindig zöldebb legyen. #EcoFleet – mert hosszú

A nap erejével a zöldebb jövőért

A zöld projektjeink következő állomásához érkeztünk. Ezzel évente akár még 6%-kal csökkenthetjük a kamionok teljes üzemanyag-fogyasztását.

Utolsóból első!

A globalizáció alapvetően kedvez a szakmánknak, egyre fontosabb szereplői vagyunk a kereskedelemnek. De miért mehetünk csak 85-tel?

Globalizáció hatása a szakmánkra

A globalizáció alapvetően kedvez a szakmánknak, egyre fontosabb szereplői vagyunk a kereskedelemnek. De miért mehetünk csak 85-tel?

Soha nem állunk meg!

Közös utakon a Pappas Auto Magyarország és a Supernova Intertrans

Kapcsolatfelvétel

Munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.