Skip to content

Újabb Csillagos mérföldkőhöz értünk

2022.07.15.

Folyamatos mozgásban, lendületben – fejlődésben. Ennek a folyamatnak újabb, nagyon várt állomásához értünk július közepén, vagyis tegnap: átvettük az első öt új Mercedes-Benz Actros 510 Prime vontatóinkat. Őket a következő két hónapban továbbiak követik, így szeptemberre mind a 30 új stuttgarti nyergesvontatónk munkába állhat. Ezzel párhuzamosan megindult a gépkocsivezetőink felkészítése, oktatása is az új Actrosok hatékony és biztonságos üzemeltetése érdekében.

Az egyik új Mercedes-Benz Actros 510 Prime vontató és a kicsi

A Mercedes Actros volt az első típus a Supernova Intertrans történetében, így mindig is az egyik alappillérének számított és a továbbra is annak számít a flottánkban.

Az új Actrosok mindent magukkal hoznak a korábbiak jó tulajdonságaiból, ám az átgondolt, észszerűen konfigurált Prime ezeket továbbfejlesztve, újabb megoldásokat tartogatnak járművezetőinknek.

A legfrisebb OM 471 erőforrások közül az 510 lóerős kerül a vontatóinkba (megnövelt forgatónyomatékkal), a már szintén továbbfejlesztett, immár harmadik generációs PowerShift Advanced robotizált (automatikus) nyomatékváltóval. Alacsony sebességfokozatokban a nyomaték kifinomultabb növelésének köszönhetően az indulás még lágyabb lesz. Ugyanakkor az egyes fokozatok közti kapcsolási idők akár 40 százalékkal rövidülhetnek – ez pedig talán a lehető legjobb hír a Mercedes járműveit jól ismerő gépkocsivezetőinknek!

Az új Mercedeseink tehát még dinamikusabbak, takarékosabbak, gazdaságosabbak lesznek, ám aki sokat van úton a távolsági fuvarozásban dolgozva, az tudja, hogy mennyire fontos mindemellett a kényelem és a biztonság is. Hiszen míg úton vagy, a saját teherautód az otthonod. Az új Prime vontatók ezen a téren is tartogatnak kellemes meglepetéseket. #truckerlifestyle #trucklife

Szigorú kritériumokat szem előtt tartva tűztük ki célunkat, a flottánk teljes megújítását, mert hisszük, hogy modern, fiatal flottával gépkocsivezetőinket maximálisan biztonságban tudhatjuk.

A fenntarthatóság mellett, a modern technológiáknak köszönhető kényelem javítja a járművezető teljesítőképességét és megelőzi a fáradtságot, így a biztonsági felszereltségek mellett az új járművek támogatják kollégáinkat a biztonságos vezetésben.

A komplex fejlesztési tervünkkel új munkahelyeket teremtve szeretnénk hozzájárulni a fuvarozás és a logisztika munkaerőpiacának fejlődéséhez. #supernovateam #FenntarthatóFejlődés #business #future #mercedesbenztruck #supernova #europe

Dinamikus, takarékos és gazdaságos

A nehéz időkben…

A Supernova Intertrans Kft. tavaly példamutató összefogás élére állt egy SMA-1-es betegséggel diagnosztizált kisfiú érdekében. Erről és a

Zöldebb Nemzetközi Fuvarozás

A Supernova nem csupán nyitott, hanem elkötelezett az iránt, hogy flottája mindig zöldebb legyen. #EcoFleet – mert hosszú

A nap erejével a zöldebb jövőért

A zöld projektjeink következő állomásához érkeztünk. Ezzel évente akár még 6%-kal csökkenthetjük a kamionok teljes üzemanyag-fogyasztását.

Utolsóból első!

A globalizáció alapvetően kedvez a szakmánknak, egyre fontosabb szereplői vagyunk a kereskedelemnek. De miért mehetünk csak 85-tel?

Globalizáció hatása a szakmánkra

A globalizáció alapvetően kedvez a szakmánknak, egyre fontosabb szereplői vagyunk a kereskedelemnek. De miért mehetünk csak 85-tel?

Soha nem állunk meg!

Közös utakon a Pappas Auto Magyarország és a Supernova Intertrans

Kapcsolatfelvétel

Munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.